lördag 23 juli 2016

Sol och bad

Igår eftermiddag var det helt fantastiskt väder med klarblå himmel och sol. Jag bestämde mig för att flexa ut och bege mig till Prästryggen i Frövi för sol och bad. Hade några sköna timmar i solen men insåg att jag skulle behöva en kylväska och en brassestol. Blev Marieberg och hittade som matchade varandra 

 


 

Så skönt att bara njuta i solen
 


 

4 kommentarer:

 1. VÅGA MÅR DÅLIG OCH VÄDERSÄTT DIG SJÄLV! Har du tänk "Hur mår jag egentligen?
  Har du vågat inse att du stänger in dig själv?
  - Jag har alltid flytt och inte vågat känna efter. När jag till slut lät mig inse att jag mådde dåligt. Fick min fina vän mig att inse att jag inte har värdesatt mig själv!

  - Jag har i alla fall tänkt väldigt mycket på hur jag mår på sista tiden. -
  Just när jag grottar in mig i mina tankar så känns det som att allt är en stor röra.
  " Tänk dig en byrålåda, full med massa onödiga saker, saker du haft i flera år som bara har legat i den där jäkla byrålådan. Istället för att faktist ta tag i det och faktist rensa ur onödiga saker, så stänger du den bara och vips så ser du inte röran. Det du ser är bara ytan på byrån. För ytan ser ju bra ut, det är ju bara den som öppnar lådan som ser vilket kaos det faktist är.. Förstår du vad jag menar?
  Det jag menar är att jag aldrig har låtit mig själv inse och tänka på hur jag faktist mår. När man låtit sig själv ligga hemma och bara tänka och deppa ett tag så inser man vad som faktist får än att må bra och vad man faktist mår dåligt över för att man inte värdesätter sig själv.

  Att alltid vara en aktiv och glad kille är vad jag har trott att jag mår bra av. Jag säger inte att jag inte mår bra av att vara aktiv och hitta på saker. Men för mig så har det gjort att jag aldrig haft tid till att känna efter hur jag mår. Jag har alltid vaknat, fixat mig, åkt iväg och roat mig fram tills läggdags. Jag tror att jag har velat blunda för verkligheten. Inte medvetet, men idag kan jag se att jag på något sett var rädd för att vara ensam. Rädd för att grotta ner mig i mina tankar och faktist inse hur jag mår. Att hitta på saker KONSTANT har gjort att jag känt mig bra. Tills jag en dag var hemma HELA dagen. Jag har konstant roat mig och varigt aktiv i 3 år.. Jag har inte varigt hemma en hel dag på TRE ÅR (!!!). För tre år sedan så var min största verkliga mardröm. Jag tänker inte gå in på vad som har hänt, för det är fortfarande för känsligt för mig. Jag kan säga så mycket som att en person som stod mig nära har verkligen fått mig att känna mig så smutsig, så lite värd och behandlat mig som smuts under skorna.

  Istället för att vara ledsen, arg, besviken,rädd och bara låta mig bearbeta situationen som psykiskt skulle få mig att må dåligt. Vilket hade fått mig att bearbeta händelsen med mig själv. Så flydde jag från "problemen" genom att alltid ha liv runtomkring mig, aldrig vara hemma, alltid göra saker men ALDRIG vara ensam. Att inte låta mig själv vara ensam utan att känna mig ensam led bara till Psykisk ohälsa. Jag har under en lång period haft ångest, panik attacker och levt under stress under en lång period. Jag kan inte säga att min psykiska hälsa är bra, men den har blivit bättre. Eller är det bara jag som är van? Har ångesten gått så långt att jag inte känner av den längre? Jag kanske inte vet hur det känns att inte ha ångest? Det är frågor jag inte kan svara på idag. Jag inser bara efteråt, när allt är "bra" igen, hur och varför jag beter mig/gör vissa saker. Jag har fått diagnoserna ADHD, PTSD och att jag är synsk.. Men har inte lagt så stor vikt på mitt "sjätte sinne".
  Jag antar att du vet vad ADHD är. Om inte så kan du läsa om det -->HÄR <--.

  SvaraRadera
 2. Ser grymt skönt ut och härligt att du hittade matchande stol o kylväska ��

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst var det, njöt till fullo

   Radera
 3. Det var ju fina bilder ju!

  SvaraRadera