onsdag 19 augusti 2015

Back to rutiner

Plötsligt var sjukskrivningen över och jag skall försöka att hitta tillbaka till rutinerna igen. Vissa rutiner går bra, medan andra är sega, samma visa som varje år vill säga. Märker dock att jag just nu har det lite svårt att komma upp på morgonen, brukar ha det efter varje semester, men nu i år när jag varit sjukskriven unde ren period känns det lite värre än vanligt.
 
Samtidigt vet jag att jag mår bra av att ha rutiner, mår bra av att äta min frukost undegär samma tid, ha med matlådan till jobbet, ägna kvällarna åt träning etc. Just träningsbiten börjar jag hitta tillbaka till igen vilket känns utmanande. Samam sak med ridnignen som startade i måndags, det känns superskoj. Dessutom hade jag tur att få stallets snygging, den hästen som ridläraren själv tävlar med, han är så fin och har en fantastisk galopp, så just nu tar jag bara och njuter, skall dessutom ha honom tre gånger till inte fy skam det=)
 
När semestrarna är över innebär det också fler kontakter med vården och myndigheter än vanligt, denan vecka har jag redan hunnit emd besök hon psykologen (dock inte min egen då hon har semester), sjukgymnasten samt i eftermiddag LSS-handläggaren. Nästa vecka blir det psykolog, hörselvården och arbetsterpeuten så dët är mycekt tider och platser att hålla reda på just nu vilket tar energi. Men känner samtidigt att jag just nu mår väldigt bra. Hoppas att det håller bara så att jag inte forserar fram för fort och sedan blir det bakslag igen. Lugn, lugn, lugn försöker jag säga till mig själv.

2 kommentarer:

  1. Skönt att höra att du har det bra och att du verkar trivas med att vara tillbaka i rutinerna igen. :) Och vad roligt att du också rider och att du fick rida en sådan härlig häst! Jag känner igen den känslan. :)

    SvaraRadera
  2. Ja, rutinerna är viktiga och jag mår bra av dem, så känns skönt att det kommer åter igen även om det alltid klagas över för kort semester ändå=) Ja, visst är det härligt när man hittar en häst som man klaffar med och allt bara flyter på, älskar det, sådan avkoppling

    SvaraRadera