lördag 19 mars 2016

Renate Chlumska föreläsning och mässa

Cykelmässa i Älvsjö idag tillsammans med farsan. Sweden bike expo heter den och är en mässa för främst cyklister men även fokus på lite idrott i stort. Har varit med ett par gånger tidigare men då har det varit på Kistamässan så detta var första gången jag var i Älvsjö.

Mässan bjuder även på lite olika föreläsningar i år var äventyrerskan Renate Chlumska den vi var mest intresserade av. Jag lyckades få tolk och under de 45 minuter hon höll på och berättade om sitt och Göran Kropps liv och äventyr spetsade vi verkligen öronen för att lyssna (nja kanske inte bokstavligt spetsade öronen snarare ögonen) men i alla fall var det en fantastisk föreläsning med så mycket energi och glädje. Var verkligen värt att lyssna på.

Blev även köp av lite cykelkäder, hittade så billigt, köpte man fem plagg kostade det 500 kr vilket ju är jättebilligt. Ni är drt bara åka hem och prova om det passar.

Vi hade också lite tur. Bokar tåget 19.24 men vi frågade konduktören om det var ok att vi tog det två timmar innan. Och de var nog mest glada för det för är ju bandyfinal i Stockholm idag så kan nog bli mycket folk vid halv åtta tåget. Så redan hslvvägs på väg hem nästan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar