onsdag 21 oktober 2015

Efter stressig morgon, stanna upp

Dagen startade lite kaosartat. När jag precis fönat klart håret och stod med tandborsten i munnen idag på morgonen gick strömmen. Blev kolsvart i hela området. Fibblar mig fram och får på mig lite kläder. Oj hur skall jag sminka mig liksom? Det är ju de största problemet för en i-lands arbetsförmedlare. Inser att jag inte har några möten idag utan "bara" handledning och administration. Får på mig lite smink i alla fall och hoppas att jag ser hyfsat ok ut och att inte all maskars ligger under ögonen istället=)

Ut till garaget, slår mig på vägen att det kommer dels att vara helt kolsvart där, om jag ens kommer in för dörren öppnas med tagg. Jo då in kom jag, tar mig fram till min bil och det var verkligen kolsvart. Startar och kör mot porten, ser att flera bilar och människor står där. Porten ut går inte att få upp då en är elstyrd. De har ringt till bostadsrättsföreningens vaktmästare som var sjuk, istället kommer kanslisten med en trappstege i högsta hugg och är välidgt stressad. Stressade är också flera av oss som står och väntar på att komma ut, många som är på väg till jobb eller påväg att köra barnen till skolan. De klättrar på stegar, skruvar och grejar, men porten är lika låst för det. Tillsist efter en kombination av skruvande och ren handkraft går den slutligen upp och vi alla kan åka iväg.

På väg mot jobbet och handledning. Fick igår besked om att det inte skulle komma tolk pga sjukdom. Dum och enveten (envis) som jag är så bestämde jag mig igår kväll för att testa med slinga. In på jobbet igår kväll, satte slingan på laddning. Idag när jag stressad når arbetsplatsen några minuter försent pga porten så upptäcker jag att slingan inte tagit laddning alls. Ok, iväg till handledningen utan slinga och tänker att jag är ju bra på avläsning så det skall väl kanske funka Det gjorde det men tröttheten tog vid och jag kände att jag hade fruktansvärt ont i nackar och axlar och det redan låsta skulderbladet blev inte bättre. Jobbade på en stund, kontaktade Afs audionom om slingan som verkar krångla och vi löste många praktiska saker.

Iväg till sjukgymnasten, slår mig på vägen att jag behöver stanna upp, slappna av och försöka bli av med lite spänningar i axlar och nacke. Skickar iväg ett sms till ett spa där jag tror att de har teckenspråkig personal vilket kan vara skönt för mig. Får en tid redan idag 16,15, tar den utan att tveka. Klappar mig själv lite på huvudet och känner mig duktig att jag trots en stressig morgon och förmiddag nu stannar upp, lyssnar på kroppen och tar en timmas massage. 

2 kommentarer:

 1. Jag har precis starta en egen blogg för några dagar sen och jag vill ha lite inspiration, och lite bloggar att läsa! så länka era bloggar och kommentera! och läs gärna min blogg och kommentera också! jag uppskattar det! tack i förväg! E-mail: mia2@home.se .. JAG ÄR INTE DUM I HUVUDET! JAG HAR ASPERGERS SYNDROW, AUTISM, UTVECKLINGSTÖRNING!
  Döm mig inte efter alla rykte du hör! Lär känna mig i stället och bilda en egen uppfattning om mig i stället för att lyssna för att lyssna på skit som inte stämmer ett jävla dugg! Varför väljer folk att vara elaka? För det är vad dem är, kunskap finns men de sk "friska" vänder hellre bort huvudet och sedan har mage att snacka bakom ryggen. Är det inte dags at talla tar sitt ansvar och sluta döma? .. Jag bloggar för att jag vill öka kunskapen och förståelsen om Psykisk Ohälsa i samhället. Om du bloggar helt eller delvis om Psykisk Ohälsa, följ mig så följer jag tillbaks! Jag har: Autismspektrumtillstånd, Autism, ADHD, kronisk depression. För samarbete kontakta mig på. / mia2@home.se
  Jag och vill skriva lite om mina tankar i den stora världen och och leva ett annorlunda liv och vara annorlunda! Hoppas på många läsare som vill följs och följa mig i både vått och torrt! Hoppas att ni dela och sprida min blogg vidare m.m. I både glädje och sorg, jag är en lipsill för det minsta lilla egentligen så får vi ser hur det går att blogga här.

  SvaraRadera
 2. Jag har precis starta en egen blogg för några dagar sen och jag vill ha lite inspiration, och lite bloggar att läsa! så länka era bloggar och kommentera! och läs gärna min blogg och kommentera också! jag uppskattar det! tack i förväg! E-mail: mia2@home.se .. JAG ÄR INTE DUM I HUVUDET! JAG HAR ASPERGERS SYNDROW, AUTISM, UTVECKLINGSTÖRNING! Döm mig inte efter alla rykte du hör! Lär känna mig i stället och bilda en egen uppfattning om mig i stället för att lyssna för att lyssna på skit som inte stämmer ett jävla dugg! Varför väljer folk att vara elaka? För det är vad dem är, kunskap finns men de sk "friska" vänder hellre bort huvudet och sedan har mage att snacka bakom ryggen. Är det inte dags at talla tar sitt ansvar och sluta döma? .. Jag bloggar för att jag vill öka kunskapen och förståelsen om Psykisk Ohälsa i samhället. Om du bloggar helt eller delvis om Psykisk Ohälsa, följ mig så följer jag tillbaks! Jag har: Autismspektrumtillstånd, Autism, ADHD, kronisk depression. För samarbete kontakta mig på. / mia2@home.se Jag och vill skriva lite om mina tankar i den stora världen och och leva ett annorlunda liv och vara annorlunda! Hoppas på många läsare som vill följs och följa mig i både vått och torrt! Hoppas att ni dela och sprida min blogg vidare m.m. I både glädje och sorg, jag är en lipsill för det minsta lilla egentligen så får vi ser hur det går att blogga här. /mia2@home.se . Jag är mångsysslande och kreativ människa!


  Jag är en mångsysslande krativmänniska. Kattälskande, hundälskande, djurälskande småtokig 50+tant som inte kan låta bli att inspireras av allt som verkar roligt, intressant och utmanande. Jag gillar att pyssla och göra smycken, skriva, läsa, måla, teckna, sy, virka, klappa katterna, hålla på med datorn och en massa annat - tiden räcker inte till för allt. Min sämsta gren är ordning och reda, städa på freda' - men kaosforskning ägnar jag många timmar åt.
  pyssel, läsa, skriva, måla, teckna, sy, skapa, dator, psykologi, antropologi, kvantmekanik, astrologi, djur, en massa annat. Jag har diagnoser: Asperger, Autism, Utvecklingstörning m.m. Att vara annorlunda liv med diagnoser! Jag bloggar för att jag vill öka kunskapen och förståelsen om Psykisk Ohälsa i samhället. Om du bloggar helt eller delvis om Psykisk Ohälsa, följ mig så följer jag tillbaks! Har Autismspektrumtillstånd, Autism, kronisk depression. Jag och vill skriva lite om mina tankar i den stora världen och och leva ett annorlunda liv och vara annorlunda! Har varit mobba hela min barn, ungdom, halva vuxna liv. Hoppas på många läsare som vill följs och följa mig i både vått och torrt! Hoppas att ni dela och sprida min blogg vidare m.m. I både glädje och sorg, jag är en lipsill för det minsta lilla egentligen så får vi ser hur det går att blogga här. För samarbete kontakta mig på min E-mail: mia2@home.se

  SvaraRadera