fredag 1 januari 2016

Nyår

Nyårsafton har jag och älsklingen fira i Motala tillsammans med vänner. Vi åkte mer igår checkade in på Hotell Nostalgi som ligger vid hamnen i samma lokal som motormuseet. Ett enkelt hotell på många sätt men var mysigt och de hade trevlig och bra personal.

Kvällen firades hos kompisen  E tillsammans med ett gäng andra kompisar samt en kille som jag aldrig träffat tidigare. Det blev svenska och teckenspråk i en salig blandning och vi fick försöka hjälpa varandra för att kommunikationen skulle fungera men vi löste det bra. Det bjöds på mat och kladdkaka till efterrätt.

Tolvslaget skålades in utomhus samtidigt som vi kollade på alla fyrverkerier, fint och mysigt men kallt. Strax efter tolv promenerade vi tillbaka till vårt hotell och gick och lade oss trötta men nöjda efter kvällen. Att sedan vakna upp på hotell med frukosten serverad kändes som en mycket bra start på det nya året.

Hade snöat under natten så bilen fick skrapas, bjuder på ett bildbevis att även älsklingen hjälpte till. Var tillbaka i Örebro vid lunchtid och unnade mig för en gångs skull hamburgare på Max, skönt att inue behöva ställa sig och laga mat på en gång när man kommer hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar